Пројекат „Љубавна писма“ – Love letters eTwinning project

Пројекат „Љубавна писма“ је објављен у јануару ове године на порталу eTwinning. Настао је у сарадњи наших запослених. Пројектна идеја је 16. јануара 2020. пренета у форму коју захтева портал eTwinning, а пројекат је одобрен 28. јануара. Реализоваће се од 10. до 14. фебруара кроз неколико врло занимљивих и креативних активности. У пројекту ће учествовати сви заинтересовани ученици, учитељи и наставници, као и колеге из других школа које се прикључе пројекту.

Пројекти на порталу eTwinning су замишљени тако да се у њихову реализацију могу укључити или додати сви заинтересовани чланови портала (просветни радници из целе Европе), који укључују своје школе или предшколске установе, ученике и колеге.

Циљ пројекта је обележавање Дана љубави на креативан начин. Учесници пројекта ће писати љубавна писма, цртати и сликати љубавне мотиве, читати и слушати познате песме, вежбати енглески, развијати комуникацијске вештине, делити своја искуства и продукте, свирати и певати, стећи нове пријатеље из других градова и земаља и упознати обичаје прослављања Дана љубави у другим земљама.

На крају ће бити проглашени најбољи радови, за ученике старијег узраста изабраћемо најбоља писма, а за ученике млађег узраста најбоље цртеже или слике.

Аутори пројекта су: наставнице Весна Јуришић, Ивана Јовановић и учитељица Светлана Којић.

Пројекат „Љубавна писма“ – Love letters eTwinning project
Иди на врх