Едукација и економско оснаживање маргинализованих група

Данас је у Новом Саду потписан Меморандум о сарадњи, као и Уговор о донацији нашој школи при учешћу у пројекту „Едукација и економско оснаживање маргинализованих група“ који у сарадњи са васпитно-образовним установама у Војводини реализује Екуменска хуманитарна организација у Новом Саду.

Пројекат је намењен маргинализованим групама у Војводини и има за циљ унапређење њиховог социо-економског статуса. Реализација пројекта започела је у јулу 2022. године кроз низ састанака учесника пројекта са спољним сарадницима који су радили на образовној компоненти и који ће радити на унапређењу образовне интеграције деце и младих из маргинализованих група у четири основне и две средње школе.

Велико хвала Екуменској хуманитарној организацији јер су препознали потребу школа за подршком овог типа, хвала и на вредној донацији нашој школи која ће додатно унапредити наставни процес, као и омогућавање коришћења нових технологија на свим часовима које ће наставници реализовати у учионици КЗУ. Школској управи Нови Сад хвала јер су нас предложили ЕХО-у за учешће у пројекту. Трудићемо се да оправдамо поверење.

 

 

 

Едукација и економско оснаживање маргинализованих група
Иди на врх
%d bloggers like this: