Такмичења у 2014/15

Резултати остварени на такмичењима током школске 2014/2015. године

 

Немања Благојевић освојио је прво место на Окружном такмичењу из Техничког и информатичког образовања одржаног протеклог викенда.

ЧЕСТИТАМО!!!

 

НАШИ УЧЕНИЦИ- УСПЕШНИ ТАКМИЧАРИ

Још један веома успешан такмичарски  викенд за наше ученике. Детаљније

 

 

 

Претходни викенд је био врло успешан за наше такмичаре.

6.03.2015. год. на Општинској смотри рецитатора одличне су биле Христина Штимац и Флора Љикаи и освојиле пласман на Зонску смотру. На општинском такмичењу из српског језика, одржаном 7.03.2015. год. ученице петог разреда Александра Михајловић, Зорана Рашуо и Јосипа Франческа Пиплица, освојиле су прво место и пласирале се на Окружно такмичење.

Одличне су биле и Босиљка Маричић и Нађа Вукелић које су остале без пласмана, али су показале знање и велику вољу и жељу. Треће место освојиле су ученице седмог разреда Милица Ристић и Теодора Станојчић, на такмичењу из историје , одржаном 8.03.2015. год. у нашој школи и пласирале се на Окружно такмичење.

ЧЕСТИТАМО СВИМ УЧЕСНИЦИМА!

Поносимо се својим ђацима и желимо им пуно успеха у даљем такмичењу!

 

 

1.МЕСТО на литерарном конкурсу на тему “ Дете има право на своје детињство“, које је организовала Градска библиотека , поводом Међународног дана детета који се обележава 20. новембра, освојила је  ученица  наше школе Босиљка Маричић (6-2)

Ч Е С Т И Т А М О !!!

 

22.02.2015. је одржана Књижевна олимпијада у Руми.

Ученица  Теодора Станојчић (7-2) је освојила 2. МЕСТО, и пласирала се на Окружно такмичење.

Ч Е С Т И  Т А М О !!!

Иди на врх