Интерактивне табле у настави

Током викенда 3. и 4. октобра 2020. године у нашој школи је реализован семинар „Интерактивне табле у настави“. Реализатор семинара је Центар за развој и примену науке, технологије и информатике, Нови Сад – предавач Јасна Адамов, а у семинару су учествовали наставници и стручни сарадници наше школе. У складу са тренутном ситуацијом и поштовањем мера укупан број учесника семинара дељен је у две групе од по 15 учесника у оба дана реализације.

Циљ семинара да се настава унапреди и приближи ученику као и да се наставници оспособе да ефикасно користе интерактивну таблу у наставном процесу у потпуности је остварен. Наставници и сарадници су током трајања семинара видели и пробали бројне корисне алате и препоручене сајтове са интересантним интерактивним садржајем, радили самостално при упознавању наменског програма за интерактивне табле и унапредили своје дигиталне компетенције.

Семинар је реализован захваљујући средствима добијеним кроз учешће у конкурсу Покрајинског секретаријата за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице.

Захваљујемо Општини Рума и Пекари и пицерији „Пегаз“ на подршци при реализацији семинара.

Аутори фотографија: Милорад Марковић, Милош Комленац и Светлана Којић.

Интерактивне табле у настави
Иди на врх
%d bloggers like this: