Учешће у међународном семинару одржаном у Албанији

Позив за учешће у семинару „To learn through eTwinning in pandemic conditions for teachers from elementary and lower secondary education of schools in rural areas“ добили су сви активни чланови портала eTwinning, а укупно три представника из Србије који су задовољили критеријуме изабрани су за учешће у семинару. Директорка наше школе, Светлана Којић, била је једна од три одабрана учесника из Србије. Семинар је одржан на енглеском језику.

По повратку са семинара током Наставничког већа, одржаног 13. септембра 2021. године, присутним колегама директорка је представила активности реализоване на семинару „To learn through eTwinning in pandemic conditions for teachers from elementary and lower secondary education of schools in rural areas“ који је реализован у Тирани (Албанија) у одмаралишту Селект хил од 7. до 9. септембра 2021. године.

Колеге су упознате са циљем и агендом семинара, реализованим активностима, показане су им фотографије са семинара, упознати су са обавезом реализације једног пројекта који произилази из сарадње са колегама које су такође били учесници семинара. Посебна пажња посвећена је истицању квалитета семинара, изузетној организацији свих активности, посвећености домаћина, као и будућој сарадњи.

Директорка је форму пријаве новог eTwinning пројекта попунила по повратку из Албаније и пројекат је већ одобрен. У овој фази у току је окупљање сарадника и чланова пројекта, креирање страница, као и припремање материјала за пројектни TwinSpace.

Планирани почетак реализације eTwinning пројекта „Together we can make everything“ је новембар. Надамо се успешном пројекту.

Учешће у међународном семинару одржаном у Албанији
Иди на врх