Садили смо и сејали

Ове године смо решили да са нашим ученицима посадимо и посејемо биљке. Посебно смо желели да наши ученици током садње осете да припадају једној заједници у којој се брине о доборобити свих. Такође, желели смо да украсимо наше прелепо школско двориште и да пружимо прилику нашим ученицима да науче нешто ново.
️Ученици млађег узраста су тако добили прилику да посаде различите биљке у старој школској фонтани и бетонским жардињерама на разним локацијама у школском дворишту.
За ученике старијег узраста изазов је био још значајно већи. Прво су на часовима технике и технологије од дрвених палета направили посебно постоље које је уз помоћ наставнице Слађе и асистенцију наставнице Милене током часова биологије претворено у место на које су посејане зачинске биљке. Тако је овај својеврсни украс сада постао саставни део нашег школског дворишта.
Браво, браво Лолинци!
Велико хвала нашој драгој спремачици Снежи на набављеном цвећу, а наставницама Слађи и Милени на земљи и семену. Свим учесницима захваљујемо на показаној доброј вољи и доприносу.
Садили смо и сејали
Иди на врх