Обавештење за ученике, родитеље и наставнике

Драги ученици, поштовани родитељи и колеге овом објавом Вас обавештавамо о начину реализације наставе почев од 30. новембра 2020. године.

Влада Републике Србије је по препоруци Кризног штаба прописала нове мере за организацију рада у периоду од 30. новембра до 18. децембра 2020. године. Образовно-васпитни рад организоваће се на следећи начин:

  • у првом циклусу основне школе (за ученике од 1. до 4. разреда) наставља се непосредни образовно-васпитни рад у школи по изабраном моделу организације наставе и постојећем распореду;
  • у другом циклусу основне школе (за ученике од 5. до 8. разреда) образовно-васпитни рад оствариваће се путем наставе на даљину по постојећем распореду часова, уз коришћење одговарајућих платформи, односно система за управљање учењем (за нашу школу GSuite – Google classroom) и путем Јавног медијског сервиса Србије;
  • у образовању одраслих образовно-васпитни рад оствариваће се путем наставе на даљину, уз коришћење одговарајућих платформи, односно система за управљање учењем.

У складу са одлуком о промени календара образовно-васпитног рада за основне и средње школе на територији Републике Србије, обавештавамо Вас да се прво полугодиште завршава 18. децембра 2020. године, да зимски распуст траје од 21. децембра 2020. године до 15. јануара 2021. године и да друго полугодиште почиње 18. јануара 2021. године.

Као и до сада, наставници ће преко постојећих средстава комуникације комуницирати са ученицима и родитељима и са њима делити информације и обавештења, а ученици ће се обраћати одељењским старешинама и предметним наставницима у случају нејасноћа.

Надамо се да ћемо заједничким залагањем успешно завршити прво полугодиште школске 2020/2021. године.

Обавештење за ученике, родитеље и наставнике
Иди на врх