Новогодишњи базар

У складу са Развојним планом школе наставници током године реализују сарадничке часове. Данас су наши учитељи са ученицима из Добринаца реализовали тематски дан са темом „Нова година“ чије је финале био „Новогодишњи базар“ хуманитарног карактера. Гости су им били учитељица и ученици четвртог разреда из Руме, наставници, као и васпитачица и деца предшколске групе ПУ „Полетарац“ из Добринаца. Ови најмлађи учесници су данас уз помоћ своје васпитачице, старијих другара и учитеља научили једну веома важну животну лекцију.

Кроз низ занимљивих активности сви заједно су учествовали на значајно другачијим и занимљивијим часовима српског језика, математике, света око нас, енглеског језика, музичке и ликовне културе.

Посебан печат овом креативном и забавном школском дану дао је базар на коме су продајни артикли били разни новогодишњи декоративни предмети које су ученици и гости предшколци припремили са својим родитељима, учитељима и васпитачицом.

Родитељима деце из Добринаца смо неизмерно захвални што су се одазвали данашњем базару, у до сада незабележеном броју, и користимо прилику да им се захвалимо на доприносу који су дали за лечење Лазара Чолића. Прикупљених 60.000,00 динара биће уплаћени на Лазаров наменски рачун.

Данас нам је свима пуно срце. ❤️

Новогодишњи базар
Иди на врх