еТвининг пројекат „Љубавна писма 2/Love letters 2“

Данас смо започели реализацију еТвининг пројекта „Љубавна писма 2/Love letters 2“ који је наставак пројекта реализованог у 2020. години. Овог пута имамо много већи број учесника из Србије и више учесника из европских земаља. Циљ пројекта је, као и претходни пут, прослављање и обележавање Дана љубави на креативан начин. У реализацији активности учествоваће бројни ученици и наставници наше и осталих школа учесница. Свим школама наше општине које су се прикључиле реализацији пројектних активности захваљујемо на учешћу у пројекту.

Овим поводом у нашој школи расписан је литерарни, ликовни и фото конкурс. За најбоље радове обезбеђене су симболичне награде. Сва обавештења су ученицима прослеђена преко постојећих група, као и истицањем плаката у школском холу.

Једна од првих заједничких активности које смо реализовали је онлајн састанак за наставнике учеснике пројекта, а у току је и израда честитки за Дан љубави, поклон кутијица у облику срца са љубавним мотивима, као и комуницирање ученика на Твинспејсу са осталим ученицима учесницима пројекта.

Надамо се успешном пројекту.

 

еТвининг пројекат „Љубавна писма 2/Love letters 2“
Иди на врх