Додељене награде у КЦ-у

Данас је у Културном центру у Руми одржана свечана додела награда ученицима носиоцима Вукових диплома. Нашу школу представљале су Александра Мајсторовић (Вукова диплома), Нађа Павловић (ђак генерације и носилац Вукове дипломе) и Миљана Вуковић (Вукова диплома). Драга Сако, Нађа и Миљана честитамо вам на резултатима оствареним током школовања!  

Read more

Подела књижица

Обавештавамо да ће у петак, 28. јуна 2019. године бити организована подела ђачких књижица и сведочанстава за ученике наше школе. Превоз је за ученике путнике организован и полази из Добринаца у 8:40, а повратак је у 9:45 испред школе.

Read more

Још једна награда на фестивалу „Распевано пролеће“

Ученик Албин Љикај је са наставницом Даринком Јелић освојио прву награду на финалу фестивала „Распевано пролеће“ одржаном у Панчеву. Честитамо Албину и наставници Даринки на оствареном резултату!

Read more

Одложен тест из математике

Полагање теста из математике у оквиру завршног испита које је било заказано за данас у девет часова одложено је за четвртак, 20. јун 2019. године. Ученици ће тест полагати од 9 до 11 часова.  Термин одржавања комбинованог теста се не мења. Објава са РТС-а

Read more

Решења тестова са завршног испита

У овом чланку ћемо по завршетку прегледа тестова објављивати решења тестова са завршног испита. Чланак ће бити дневно ажуриран. Упутство за прегледање – тест српског језика Упутство за прегледање – тест српског језика ФООО Упутство за прегледање – комбиновани тест Упутство за прегледање – математика Упутство за прегледање – математика ФООО

Read more

Превоз ученика путника за завршни испит

За ученике путнике организован је превоз током завршног испита, за сва три дана (од 17 – 19. јуна 2019.)  по истом реду вожње. Полазак из Добринаца је у 7:40, а повратак у 11:30 испред школе.

Read more

Полагање завршног испита

У понедељак 17. јуна 2019. године почиње полагање завршног испита за ученике 8. разреда основне школе. Информације у вези полагања испита, активности које следе после полагања и упутства за ученике и родитеље можете видети у прилогу. Свим осмацима желимо много успеха при решавању испитних задатака, као и да упишу жељене образовне профиле. Српски језик 17.06.2019….

Read more