Дан школе

Данас смо пригодним програмом и дружењем прославили Дан школе. Захваљујемо свим гостима који су се одазвали нашем позиву, ученицима који су учествовали у програму приредбе и дружењу парламената, као и колегама који су својим залагањем допринели обележавању Дана школе.  

Read more

Изложба ,,Математика није баук“

Ученици III и IV разреда наше школе, заједно са својим учитељима Надом Бирач и Милорадом Марковићем, присуствовали су данас у Градском музеју отварању изложбе ,,Математика није баук“, и успут су могли да погледају и неке од многобројних експоната који се налазе у нашем музеју. Добра сарадња која траје већ више година, наставила се и овај…

Read more

Општинско такмичење „Шта знаш о саобраћају“

Честитамо Јованов Данки, ученици 5. разреда наше школе, на освојеном трећем месту на Општинском такмичењу „Шта знаш о саобраћају“. Честитамо и наставници Слађани Пауновић. Честитамо свим Лолиним техничарима на показаном знању и учешћу на такмичењу „Шта знаш о саобраћају“.

Read more

Упис полазника основног образовања одраслих

У току је упис полазника у сва три циклуса образовања одраслих. Све заинтересоване особе старије од петнаест година које нису завршиле основну школу могу се уписати у одељења основног образовања одраслих при Основној школи „Иво Лола Рибар“ у Руми. Колега Милош Комленац, андрагошки асистент, говорио је о упису у емисији „45 минута у Срему“ Фрушкогорске…

Read more

Пројектна настава „Ускрс“

Ученици првог разреда су у оквиру пројектне наставе, уз надзор и помоћ учитељице, нацртали цртеже са ускршњим мотивима. Час је реализован у дигиталном кабинету на велику радост наших најмлађих ученика.

Read more